mandag 29. november 2010

Greengate!

En av leverandørene til Drømmeverden er danske Greengate. Dette har lenge vært en av mine personlige  favotitter innen interiør, så gleden var stor da Drømmeverden fikk bli forhandler:)
Greengate er nok aller mest kjent for sine søte prikkete kopper. I Drømmeverden kan du finne disse koppene i rødt, lyseblått og beige, med tilhørende tallerkner, eggeglass, boller, mugger mm. Det flotte med dette serviset er ar man kan matche alle farger og mønster om hverandre. Det er ikke uvanlig å ha koppene i flere av fargene. I tillegg fører Greengate flotte tekstiler som duker, løpere, quiltede puter og tepper som matcher servisene. Flott å pynte opp kjøkken eller stue i disse tekstilene!
Hvorfor ikke dekke med rødt til julefrokosten? Evt i kombinasjon med litt lyseblått. Rødt er også flott ute på terassen til sommeren  sammen med vafler og jordbær. 
Boxputene kommer i rødrutete og lyseblå/rød stripete, perfekte i slagbenken på kjøkkenet!

Drømmeverden mottok vår/sommer katalogen fra Greengate idag, vi har mye å glede oss til! *smiler*
Vil du lese mer om Grengate se her! Eller kom innom Drømmeverden for en nærmere titt!

Perfekt julegave?! 

Åpent denne uken:
Man-ons-fre 11-15.45
Tirs: stengt
Tors: 17-20
Lør: 11-14

Jeg er også tilgjengelig utenom åpningstid: RING/SMS 90 16 70 37

Drømmeverden


1 kommentar:

  1. Så søtt dette var:) Vi liker visst litt av de samme tingene for vi har mye av de samme varene som deg i vårt landhandleri:) Håper du får en vellykket desember hos deg:) Klem fra Myrullpiken

    SvarSlett