lørdag 4. juni 2011

Drømmeverden Gårdsbutikk lukker sine dører...

....i slutten av uke 27, for sommeren.... og faktisk også for godt!
Så har du lenge tenkt på at du vil besøke butikken i fjøset må du hive deg rundt:)

Men fortvil ikke!
Drømmeverden gaver og interiør gir seg ikke, vi skal bare utvide litt... og komme oss litt mer sentralt. *smiler*
 Ifølge meningsmålingen som ble utført her på bloggen lå alternativet "beliggenhet, mer sentrumsnært" på topp. Og slik blir det altså! Har fundert og jobbet med dette en stund og når dette toppet listen i tillegg, var det ikke tvil lenger. I tillegg vokser butikken seg ut av fjøset så uansett måtte noe gjøres. 50kvm er litt lite...
Et annet alternativ som lå høyt oppe på meningsmålingen var utvidelse av cafê virksomheten. Der har jeg noen planer. *smiler* Jeg kan ihvertfall love at kaffemaskinen følger oss videre! Og noko attåt! Har du noen tips eller ønsker rundt dette så si fra. Legg gjerne igjen en kommentar under her.

Alternativet "annet" kom også ganske høyt. Vanskelig for oss å ta hensyn til dette da vi ikke vet hva annet innebærer. Om dette er noe spesifikt så skriv gjerne en kommentar eller mail.

Så folkens: 
Drømmeverden gaver og interiør åpner i store, lyse, flotte lokaler i Strandgata 9 i august!

Klem klem

3 kommentarer:

 1. Spennende:) Er jo så koselig i butikken din:) Men det blir enda enklere å besøke deg når du kommer i strandgata:) Og er helt sikker på at du klarer å få det super koselig der også:)
  Gleder meg:)
  ha en fiiin helg:)

  SvarSlett
 2. Huff nå skvatt jeg! Trodde du skulle slutte med både butikk og nettbutikk for godt. Puhh, det er jammen bra at det ikke stemmer ;o) Lykke til med videre planlegging og flytting av butikken!! Ønsker deg en flott søndag. KLem fra meg

  SvarSlett
 3. Så nydelig tekopp med fat?
  Du fortjener litt fri i sommer, nyyyt alle de fine dagene!

  Klem Beth`s småting...

  SvarSlett